Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri dizi severler için paylaşılmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 92. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Thapki ile Bihan’ı birbirinden ayırmaya çalışan Dhruv’dan yeni atak gelecek. Dhruv içinden geçenleri ve duyduğu sevgiyi Bihan’a anlatacak ancak beklemediği bir cevapla karşılaşacak. Aldığı yanıtı beğenmeyen Dhruv’un Bihan hamlesi gecikmeyecek ve Bihan’a büyük bir iftira atılacak. Olup bitenleri anlamaya çalışan Thapki’nin bu duruma vereceği tepki izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 22 Mayıs 2020 Cuma fragmanı özeti haberimizde yer alıyor. Yeni bölümde neler olacağı ve dizinin diğer yayın notları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 92. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 92. Bölüm özeti fragmanı izleyiciler ile buluştu. Dizinin 92. Bölümünde Dhruv’dan Thapki’ye aşk itirafı gelecek. Thapki ise Dhruv’un sözlerini kabullenmeyecek. Dhruv kendisini ifade etmeye çalışacak ancak Thapki’den olumsuz karşılık görecek. Bunun üzerine Bihan’ı itibarsızlaştırmak için kumpas kuracak.

AŞK BİR RÜYA 22 MAYIS CUMA ÖZETİ FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 22 Mayıs Cuma özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dhruv’un hain planına ortak olan bir hemşire Bihan ile aynı odada yalnız kalınca kapıyı kilitleyip çığlık atacak ve Bihan tarafından tacize uğradığını söyleyecek. Bu durum herkesi şoka sokarken Bihan’ın vereceği tepki çok konuşulacak. Kanal 7’nin sevilen dizisi yeni bölümleri ile yayınını sürdürüyor.

Yeni başlayan diziler 2020 yeni yerli diziler