Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 97. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği dizinin son bölümünde Thapki korkunç bir kabus görmüş ve Dhruv’un Bihan ile kendisini ayırmak için yaptıklarını rüyasında görmüştü. Uyanan ve tüm bunların önüne geçmesi gerektiğini dile getiren Thapki ile Bihan’ın kem gözlerden korunması için tören yapılmıştı. Evlilik hazırlıklarına devam eden Bihan ile Thapki’nin önünde ise Dhruv engeli var. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 27 Mayıs fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dhruv’un hain planlarının devam ettiği son bölümde, Thapki ile birlikte kilitli kaldığı günün detaylarını Thapki’ye anlatarak yine Bihan’ın kafasını karıştırdı. Bihan ise anlatılanların hepsine inandı. Dizinin tanıtım ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 97. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 97. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yayınlanan bir önceki bölümünde Dhruv son bir darbe daha vurmuş ve Bihan’ın kafasının tamamen karışmasına sebep olmuştu. Thapki ile baş başa olduğu bir videoyu Bihan’a göstererek ayrılmaları için yeni bir tuzağı daha devreye sokmuştu.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI (27 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI)

Aşk Bir Rüya dizisi 27 Mayıs özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde yine büyük bir heyecan yaşanacak ve yeni sürprizler ekranda olacak. Bihan’ın neler yapacağı, Thapki’nin kendisini nasıl savunacağı ve Dhruv’un daha başka hangi planları devreye sokacağı 27 Mayıs bölümünde ortaya çıkacak.