Aşk Bir Rüya 26 Mart fragmanı yayınlandı. Thapki ve Dhruv’un büyük bir oyunla karşı karşıya kaldığı dizinin Perşembe fragmanı izleyici ile buluştu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 37. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Perşembe bölümü ile ekranlarda olacak. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünün anlatıldığı Hint dizisi hafta içi her gün saat 21.30’da, Cumartesi ve Pazar günleri ise 21.00’de seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani,  Ankit Bathla ve Sheena Bajaj olan yapımın fragman ayrıntılarına dair sorular haberimizde cevap buluyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 26 MART FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan 26 Mart fragmanı yayına girdi. Sevilen dizinin son bölümünde Vasu, Dhruv’a gelen görücüyü fırsat bilecek ve Thapki ile Dhruv’un sonsuza kadar ayrılması için harekete geçecek. Dhruv, annesi ile konuşmasının ardından Thapki ile karşılaşacak. Thapki’nin kendisine evlenmemesi için bir şey söylemesini isteyecek ancak herhangi bir tepki alamayacak. Bunun üzerine Şarada ile evlenmeyi kabul edecek.

AŞK BİR RÜYA 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisinin 37. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Vasu, Thapki’ye Dhruv’un bunu Bihan için yaptığını söyleyecek. Bunu duyan Thapki ise büyük bir acı yaşayacak. Thapki ve Dhruv, Vasu’nun oynadığı oyunun farkına varabilecek mi? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.