Sevilen Hint dizileri yeni bölümleri her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Dizi fragmanları izle aramaları yapanlar için iyi haber geldi. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 92. Bölüm fragmanı (22 Mayıs 2020 Cuma) Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 92. Bölümünde Bihan’a büyük bir tuzak kuracak olan Dhruv, Thapki’yle ilgili planını yeni bir aşamaya taşıyacak. Kekeme ve zeki bir kız olan Thapki’nin umut dolu hikayesi Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı Aşk Bir Rüya dizisinin son bölüm fragmanı yayına girdi. Hindistan yapımı dizi büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI (92. BÖLÜM)

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 92. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen ve kalpleri ısıtan bir öykü olan dizi her gün yayınlanıyor. Kekemeliği yüzünden hor görülen genç bir kızın hikayesi farklı bir senaryo ile ekrana taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI (22 MAYIS CUMA)

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 22 Mayıs 2020 Cuma fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Dhruv’un Thapki’yle ilgili yeni planları ve Bihan’ı zor durumda bırakmak üzerine kurulu sinsi kumpası ekrana gelecek.

Yeni başlayan diziler 2020, yeni yerli diziler belli oldu