Kanal 7’nin büyük ilgi gören Hint yapımı Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Uzun bir aranın ardından yeniden ortaya çıkan Thapki’nin gerçek planı yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Orjinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve Hindistan’da 2015 yılında yayınlanmaya başlayan dizi ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlamış ve kendisine kısa sürede önemli bir hayran kitlesi edinmişti. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve her akşam izleyicilerle buluşan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı tanıtımı ile büyük heyecan yarattı. Aşk Bir Rüya’nın 116. Bölümünde Bihan’ın davranışları ve Koşi ile Şada’nın korkusu ekranlara yansıyacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI İZLE PAZARTESİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı Pazartesi özeti ile ekranlara geldi. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım kısa sürede büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı dizi dram ve romantik türleri ile ekranlara geliyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI KANAL 7

Kanal 7’nin sevilen yapımı Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi büyük değişimler geçirdi. Thapki’nin bambaşka bir karaktere büründüğü yeni bölümler Hint dizisi sevenlerle buluşmaya devam ediyor.