Kanal 7 ekranlarının günlük Hint dizisi olan Aşk Bir Rüya dizisi 120. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği dizinin 120. Bölümünde konağın yeni sahibi olduğunu söyleyip herkesi evden kovmak isteyen Thapki’nin tavrına tüm konak sakinleri birlik olarak karşılık verecek. Çocuğunun acısı ile her şeyi göze alan ve konaktakilere tüm üzüntüleri tattırmak için Dhruv ile birlikte planlar Thapki, gerçek Thapki’nin bu olmadığını düşünerek üzülecek ancak bebeği için yoluna devam edecek. Dizinin 120. Bölümünde konakta olan herkesin kafası daha da karışacak Vani’nin gerçekte Thapki olduğu düşüncesi yavaş yavaş hafızalardan silinecek. Aşk Bir Rüya 19 Haziran Cuma özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 120. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 120. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Thapki yeni kozunu öne sürerek konağın gerçek sahibi olduğunu herkese duyuracak ve evi terk etmelerini isteyecek. Bunu duyan Bihan ise öfkeden deliye dönecek. Konaktakiler ne olup bittiğini anlamaya çalışırken en büyük şaşkınlığı ise Şada yaşayacak.

AŞK BİR RÜYA 19 HAZİRAN CUMA ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Haziran Cuma özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Bihan, Vani’nin gerçekte Thapki olduğunu artık düşünmeyecek. Thapki’nin bu kadar kötü olamayacağını düşünen Bihan, Vani’yi Thapki’ye benzetmekten vazgeçecek.