Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 29 Haziran Pazartesi özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümlerinde Bihan Vani’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmaya çalışmış, Thapki ise Vani Oberoy rolünü sürdürmüştü. Diğer taraftan Dhruv aradığı mutluluğu Aditi’de bulmuş, Şada ise Aditi’ye birçok tuzak kurmuştu. Dizinin son bölümlerinde ayrıca Kabir diziye dahil olmuş ve Bihan’ın rakibi olarak Vani’ye talip olmuştu. Kabir’in aslında kim olduğu ve neyin peşinde olduğu ise son bölümde belli oldu. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 130. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Kanal 7’nin sevilen dizisi 29 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hindistan yapımı dizi ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanmaya başlamış ve büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölümünde yine izleyenleri heyecanlandıracak önemli gelişmeler yaşanacak.

AŞK BİR RÜYA 29 HAZİRAN PAZARTESİ ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Aşk Bir Rüya 29 Haziran 2020 Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran, ödülleri toplayan ve oyuncuları ülkenin en popüler isimleri arasına giren Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA 130. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgi gören Aşk Bir Rüya dizisi 130. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu öyküsü, Pandeylerin konağında devam ediyor. Vani Oberoy olarak konağa dönen Thapki kendisine kötülük eden herkesten intikamını almayı sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE VE OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat oyuncularının kadrosunda yer aldığı Aşk Bir Rüya dizisi 2015 yılında yayınlanmaya başladı ve dram – romantik türleri ile ekranlara geldi. Kanal 7’de yayınlanan dizinin 130. Bölümü ekranlarda yerini alacak.