Ülkemizde büyük bir izleyici ve hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri yepyeni bölümleri ile ekranlarda yerini alıyor. Geçtiğimiz aylarda birinci bölümü ile Hint dizisi sevenlere merhaba diyen ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 116. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 116. Bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak ve Dhruv da dönecek. Dhruv ile birlikte Thapki’nin kız kardeşi de diziye dahil olacak. Bihan ile Thapki büyük bir kutlamaya katılacaklar ve Thapki Bihan’a önemli ipuçları vererek gerçek kimliğini açıklamaya bir adım daha yaklaşacak. Aşk Bir Rüya 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 116. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 116. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı tanıtımı dizi severlerle buluştu. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizide heyecan dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Kanal 7 ekranlarının dizisi akşam saatlerinde yeni bölümü ile yayına girecek.

AŞK BİR RÜYA 15 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin günlük dizisi saat 21.00’de başlayacak ve 22.45’e kadar devam edecek. Yürekleri ısıtan bir hikaye olan dizi dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor.