Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya ve aynı heyecanla izlenmeye devam ediyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 129. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizi severlerin merakla beklediği yeni bölüm tanıtımında konakta yaşayanların tümünün birlikte piknik yapmaya gittiği görülüyor. Vasu yine Şada’yı azarlamaya ve ona iş yaptırmaya devam ediyor. Bihan, Vani Oberoy olarak konağa dönen kişinin Thapki olduğu konusunda ısrarını koruyor. Kabir, Bihan’dan intikam almak için Vani’ye yakın durmayı sürdürüyor. Dhruv ise uzun zamandır aradığı mutluluğu bulmuş olarak keyfi yerinde ve Thapki'ye intikamı için yardım etmeye devam ediyor. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 28 Haziran Pazar fragmanı özeti ve tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de günlük olarak her akşam yayınlanan dizi saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayına girdi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi geçtiğimiz aylarda Aşk Bir Rüya adıyla yayına başlamış ve büyük bir hayran kitlesinin takip ettiği fenomen Hint dizileri arasında yerini almıştı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi ekranlara taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA 129. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın paylaştığı Aşk Bir Rüya 129. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde ödülleri toplayan ve önemli izlenme rakamlarına erişen dizide aşkın en masum hali ekranlara geliyor. Pandeylerin gelini olan ancak hor görülen Thapki’nin aşk ve intikam hikayesi Kanal 7 televizyon kanalında yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Thapki ile Bihan’ın amansız mücadelesi, Şada’nın Aditi ile ilgili planları ve Koşi’nin kendi gündemiyle ilgili tuzakları ve yalanları kaldığı yerden devam edecek.

AŞK BİR RÜYA 28 HAZİRAN PAZAR FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi 28 Haziran Pazar fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint yapımı dizinin yeni bölümlerinde Thapki’nin gerçek kimliğinin ortaya çıkıp çıkmayacağı, Kabir’in intikam planı, Şada’nın yeni tuzaklarının ne olacağı ve Bihan’ın ne yapacağı soruları yanıt bulacak.