Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 135. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı dizi severlerle buluştu. Hindistan’da 2015 yılında ilk bölümü ile yayınlanmaya başladığında kısa sürede kendisine büyük bir hayran kitlesi biriktiren dizi kendi ülkesinde izlenme rekorları kırmıştı. Oyuncuları ülkenin en çok konuşulan isimleri arasına girmiş ve dizi ödüllerinin de birçoğunun sahibi olmuşlardı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanan dizide, kekemeliğinden dolayı insanların hor gördüğü Thapki’nin umut dolu hikayesi ekranlara taşınıyor. Büyük suçlamalarla ayrıldığı konağa başka bir isim altında dönen ve kendisine kötülük edenlerden intikam alan Thapki, yeni bölümde ise hatalarının bedelini ödeyecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Temmuz Cumartesi fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 135. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 135. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Thapki’nin yürekleri ısıtan öyküsü günlük olarak Kanal 7 ekranlarında saat 21.00’de dizi severlerle buluşmaya devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 4 TEMMUZ CUMARTESİ FRAGMANI ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Temmuz Cumartesi fragmanı özeti yayına girdi. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin yaşamının konu edildiği Hindistan yapımı dizi dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor.