Kanal 7’nin Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 119. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Pandeylerin konağında yine büyük bir tören düzenlenecek. Vasu, Thapki’nin tören dolayısıyla oruç tutmaktan geri durmayacağını söyleyecek ve böylece Vani’nin aslında Thapki olduğunun ortaya çıkmasını bekleyecek. Thapki ise Dhruv’a mutlaka oruç tutması gerektiğini söyleyecek. Dhruv, eğer oruç tutarsa kim olduğunun anlaşılabileceğini söyleyip oruç tutmaması gerektiğini hatta herkesin içinde yemek yiyerek Thapki değil Vani olduğunu kanıtlayabileceğini söyleyecek. Aşk Bir Rüya 18 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 119. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hindistan yapımı televizyon dizisi Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 119. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Thapki’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için Bihan’dan yine yeni ataklar gelecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 18 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 18 Haziran Perşembe özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan dizi 119. Bölümü ile izleyicilerle buluşacak.