Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 122. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Koşi, Vani’nin zenginliğinden faydalanmak için devamı Vani’ye övgü yağdıracak. Sürekli olarak Bihan’ın ne kadar da şanslı biri olduğunu vurgulayacak ve ikilinin nişanının yapılması için hazırlıklara başlayacak. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Haziran fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümü Pazar akşamı saat 21.00’de yayınlanacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 122. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 122. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin 122. Bölümünde Vani, Koşi’yi etkilemek için ona pahalı hediyeler alacak. Koşi, Bihan ile Vani’yi hemen evlendirip onun zenginliğinden yararlanmak için hazırlıkları hızlandıracak. Bihan ise Vani’yi evlilikten vazgeçirmek için elinden geleni yapacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 21 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Haziran Cumartesi fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Bihan, Vani’ye maddeleri ağır bir evlilik sözleşmesi sunacak. Vani’nin buna ne cevap vereceği ve Şankar’ın yeni planlarının ne olacağı soruları yeni bölümde yanıt bulacak.