Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan, Hindistan’da 2015 yılında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırıp ödülleri silip süpüren yapımlardan olan Hint dizisi ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 10 Haziran fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Bihan’ın gerçekleri görmekte zorlandığı son bölümlerin ardından Thapki’nin çabaları da sonuç vermemiş ve Bihan tamamıyla Koşi’nin yörüngesine girmişti. Yeni bölümde de Koşi’nin yörüngesinde kalmaya devam eden Bihan’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Aşk Bir Rüya dizisi 111. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Günlük olarak Kanal 7 ekranlarında akşamları yayınlanan dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin kalpleri ısıtan hikayesi ekrana geliyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 10 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 10 Haziran fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin ilgisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı Hint yapımının son bölümünde Thapki’nin evden kovulduktan sonra ne yapacağı sorusu yanıt bulacak.

AŞK BİR RÜYA 111. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 111. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kekemeliği yüzünden çoğu kişinin hor gördüğü Thapki’nin umut dolu hikayesi Kanal 7 ekranlarında 111. Bölümü ile yayınına devam ediyor.