Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve her yeni bölümü ilgiyle izlenen Aşk Bir Rüya dizisi 117. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’de her gün saat 21.00’de yeni bölümleri ile ekranda yerini alan Hindistan yapımı dizi dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor. Dizinin son bölümlerinde Thapki, gerçek kimliğini gizleyerek konağa dönmüş ve planlarını uygulamaya başlamıştı. Bihan ise Vani’nin gerçekte Thapki olduğunu söyleyerek onun gerçek kimliğini ortaya çıkarmaya çalışmıştı. Tam bu esnada konağa 2 önemli daha konuk gelmiş ve izleyenler büyük şaşkınlık yaşamıştı. Dhruv ve Aditi yeniden ekranlara döndü ve dizideki heyecan katlandı. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 16 Haziran Salı özeti fragmanı yayınlandı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA 117. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 117. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti ekranlara geldi. Dizinin 117. Bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Şada ve Aditi arasındaki gerilim daha da çoğalacak. Dhruv ise Şada’yı sakinleştirmeye devam edecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 16 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarında her akşam yeni bölümü ile yayınlanan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı - Aşk Bir Rüya 16 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı yapım yine heyecanlı bir bölümle ekranda yerini alacak.