Ekranların ilgiyle izlenen ve yeni bölümleri merakla beklenen yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 143. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Dizinin son bölümüne Bihan ve Thapki yakınlaşması damga vuracak. Yarışmada yakınlaşacak olan ikiliyi gören Kabir’in buna ne tepki vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Sankar yeniden sahneye çıkacak. Thapki ve Bihan’ın duygusal anları Hindistan yapımı dizinin yeni bölümünde izleyenleri heyecanlandıracak. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 12 Temmuz Pazar fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7 televizyon kanalının Hint yapımlarından olan dizi saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 143. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 143. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kekeme bir kız olan Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesinde son haftalarda sular durulmuyor. Thapki’nin başlattığı intikam oyunu, Thapki’nin zarar gördüğü bir sürece dönüştü. Thapki yaptıklarından pişman olarak Bihan’a yakınlaşmaya çalışıyor. Bihan ise kendisini affettirip Thapki’yi yeniden kazanmanın planlarını yapıyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 12 TEMMUZ PAZAR FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 12 Temmuz Pazar fragmanı özeti yayına girdi. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen dizinin oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimleri yer alıyor.