Baraj dizisi son bölüm fragmanı olan Baraj 3. Bölüm fragmanı dizi severler tarafından bekleniyor. Fox TV’nin yeni sezon dizileri arasında yerini alan Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna yanıt aranıyor. Her hafta Salı günleri izleyici ile buluşması planlanan dizinin oyuncuları arasında Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca isimleri yer alıyor. Senaryosunu yazan ve yönetmen koltuğunda oturan isim ise Hasan Tolga Pulat oldu. Baraj dizisi yeni bölüm ne zaman? Sorusu ve fragman detayları ortaya çıktı.

BARAJ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Koronavirüs tehlikesinden dolayı neredeyse tüm diziler çekimlerini durdurdu. Baraj dizisinin de çekimlerine ara verildiği, dizinin son bölüm fragmanının bu yüzden izleyici ile buluşamadığı bilgisi paylaşıldı. Şu ana kadar 2 bölümü yayınlanan dizinin 2. Bölümünde Nehir’in barajda bir süre daha kalmaya karar vermesi üzerine Nazım çıkmaza girmişti. Attığı yalan başına dert olan Nazım, Tarık’ın şartlarını kabul etmek zorunda kalmıştı.

BARAJ 3. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Baraj dizisi 3. Bölüm fragmanı dizi severlerin ilgisine sunulamadı. Dizi çekimlerini bir süreliğine durdurduğundan dolayı 3. Bölüme dair belirsizlik sürüyor. Baraj’ın 3. Bölümünün birkaç hafta daha yayınlanamayacağı biliniyor. Kısa sürede çok sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde Nazım, Tarık’a gittikçe daha da muhtaç olmuştu. Tarık ise oyununa devam ederken, Nehir’in farklı bir kadın olmasından dolayı çok etkilenmişti.