TRT 1 ekranlarında Ramazan Sevinci 2020 programı başladı. Programın sunucusu Bekir Develi’nin hayatını, biyografi bilgilerini, yaşını, evli olup olmadığı ve aslen nereli olduğunu öğrenmek isteyen izleyiciler, Bekir Develi nereli, kimdir? Bekir Develi evli mi, eşi kim? Ramazan Programı sunucusu Bekir Develi kaç yaşında? Sorularına yanıt arıyor. Program sunucusu Bekir Develi’nin hayatı hakkında notlar haberimizde yer alıyor.

Bekir Develi

BEKİR DEVELİ NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA

Bekir Develi aslen Adanalı ve 45 yaşında. 4 Haziran 1975 tarihinde Almanya’da doğan Bekir Develi, ortaokul ve liseyi Adana’da okudu. Üniversite eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünde bitiren, ütücülük, kuyumculuk, tiyatro oyunculuğu, radyo spikerliği ve eskimo satıcılığı yapan Bekir Develi oyunculuk ve sahne eğitimi de aldı. 1990’lı yıllarda Adana’da yayın yapan Özel FM adlı radyoda programlar yapan, Samanyolu TV’de Yola Düşenler adlı gezi programını sunan Bekir Develi gezi, belgesel ve yarışma programları da sundu. Seminer ve konferanslar da veren Develi, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ramazan Sevinci adlı programı sunuyor.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

BEKİR DEVELİ’NİN KİTAPLARI

2018 yılında ilk kitabı olan “Allah Cümlemizi Korusun” adlı eserini çıkaran Bekir Develi, 2020 yılının Şubat ayında Hayati İnanç ile “Fabrika Ayarı” isimli kitaba imza attı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Bekir Develi “Peynir Gemisi” adlı programlarına devam ediyor.

BEKİR DEVELİ’NİN HAYATI, BİYOGRAFİSİ

Evli olan Bekir Develi 2 çocuk babasıdır. Daha önce de TRT’de sunuculuk yapan Bekir Develi, Bayram Şekeri, Seçmen Ne Der, İstanbul’da Ramazan, Anadolu Gezgini gibi programları da hazırlayıp sunmuştu.

ailenin yeni üyesi reşat strik hangi dili konuşuyor