Dram türü ile ekranlara gelen ve yönetmeni Ayşegül Işıkay olan Beni Bırakma dizisinin oyuncu kadrosu, başlama ve final tarihi ile dizinin çekildiği yer, çekim yeri araştırılmaya devam ediyor. Beni Bırakma dizisi oyuncuları kim? Beni Bırakma dizisi ne zaman başladı, bitti mi? Beni Bırakma dizisi nerede çekiliyor / çekildi? Soruları yanıt buldu. Hikayesi Nebahat Küçükazay tarafından kaleme alınan dizi 3 sezon ve 440 bölüm olarak ekranlara gelmişti. Yapımcısı Nilgün Sağyaşar olan ve her bölümü 60 dakika süren dizi ATV ekranlarında tekrar bölümleri ile izleyicinin beğenisine sunuluyor. Beni Bırakma dizisine dair detaylar ortaya çıktı.

BENİ BIRAKMA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLADI, BİTTİ Mİ?

Beni Bırakma dizisi 8 Ocak 2018 yılında ilk bölümü ile yayınına başladı. Beni Bırakma dizisi 24 Nisan 2020 tarihinde final yaptı ve bitti. Hafta içi her gün ATV kanalında yayınlanan dizi 440. Bölümü ile ekranlara veda etti.

BENİ BIRAKMA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR / ÇEKİLDİ?

ATV’de yayınlanan ve çok sevilen Beni Bırakma dizisi Ankara’nın farklı ilçe ve semtlerinde çekiliyor / çekildi. Geçtiğimiz aylarda final yapan dizinin çekildiği ilçeler arasında Ankara’nın Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçeleri var. Dizinin çekimleri için ayrıca Ankara Gökçehöyük Köyü’nde de set kurulduğu biliniyor.

BENİ BIRAKMA DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Beni Bırakma dizisi oyuncuları ve karakterleri arasında şu isimler var; Berkay Veli (Emre Sayar), Merve Üçer (Elif), Emrah Akduman (Tarık Sayar), Sude Doğar (Sıla), Keiko Belir Yarar (Esin), Gonca Yakut (Hülya), Esengül Aypek (Meltem), Çağla Çukurova (Cansu), Fatih Gühan (Bora), Furkan Engin (Kerem) ve Elif Şeker Saka (Fatma). Beni Bırakma dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kaan Yalçın (Vedat), Tuğçe Özbey (Aslı), Utku Saçak (Sadık), Özlem Boyacı (Arzu Sayar), Mithat Erdemli (Cengiz Sayar), Şebnem Gürsoy (Seher), Şükrü Masat (Mehmet), Ayça Dokumacı (Buse), Nejdet Erdem (Bekir), Aysu Tunca (Pelin) ve Kaan Berk Gültekin (Doktor Ahmet) rol alıyor.