Hint dizisi severler Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerini yakından takip ediyor. Bu yapımlardan biri de orijinal adı Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Olan Bir Garip Aşk adlı dizidir. Hint dizisinin tanıtım fragmanlarını merakla bekleyen dizi severler, Bir Garip Aşk 20. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı izle, Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı mı? Aramalarını sıkça yapıyor. Sevilen dizinin son bölümünde Devyani, Lavanya ve Manaroma’nın getirdiği keçinin Laksmi olmadığını anlayacak. Khushi ise Laksmi ile birlikte eve gelince Devyani rahatlayacak. Lavanya ise kolyesini kaybedince ortalık bir anda karışacak ve Khushi suçlanacak. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 19 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Sevilen dizinin yayın ve tanıtım detayları haberimizde yer alıyor.

BİR GARİP AŞK 20. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi 20. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde kolyeyi kimin çaldığı sorusu yanıt bulacak. Arnav’ın Lavanya’nın evlilik hakkında sorduğu soruya vereceği yanıt yeni bölümde yayınlanacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 19 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 19 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda : Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı yapım Perşembe akşamı ekranlarda olacak.