Bir Garip Aşk 22. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon olan dizi Türkçe tercümesi ile “Bu Aşkın Adını ne Koymalı” anlamına geliyor ancak dizi Türk televizyonuna uyarlanırken Bir Garip Aşk adını aldı. 4 Lions Films tarafından çekilen ve Star Plus tarafından yayınlanan dizi drama-romantik komedi türü ile Hindistan’da gösterildi. Kanal 7 ekranlarında ilk olarak 2015 yılında dizi severler ile buluşan Bir Garip Aşk dizisi, sonraki yıl yoğun istek üzerine tekrar gösterime girdi ve Kanal 7’de muhtelif aralıklarla izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi 21 Kasım Cumartesi günü 22. Bölümü ile yayında olacak.

BİR GARİP AŞK 22. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryo ekibinde Aakash Pandey, Ved Raj, Sudhir Kumar, Gautam Hegde, Janaki V, Hitesh Kewalya, Jainesh Ejardar isimlerinin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Arshad Khan ve Lalit Mohan oturuyor.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 21 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Başrollerini Barun Sobti ile Sanaya Irani’nin paylaştığı yapım Hindistan’da 12 sezon 406 bölüm, Türkiye’de ise 1 sezon 102 bölüm yayınlandı. Ülkemizde yayınlanan bölümler, birkaç bölümün birleşimi ile ortaya çıktı. Hindistan’da 1 bölüm 20 dakika sürerken, ülkemizde 80 dakika sürüyor. 4 bölüm birleştirilerek 1 bölüm haline getiriliyor.