Bir Garip Aşk 23. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’de her gün yayınlanan Hint dizisinin yeni bölümünde Şiyam, Kushi ile konuşup onunla evlenmek istemediğini söyleyecek. Gönlü Arnav’da olan Kushi ise bu sözler karşısında büyük bir rahatlama yaşayacak. Ancak Kushi bir sürprizle karşılaşacak. Hindistan’da 2011 ve 2012 yılları arasında 20 dakikalık bölümleri ile 406 bölüm yayınlanan dizi ülkemizde 1 sezon olarak 102 bölüm yayınlanacak ve her bölüm 80 dakika sürecek. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 22 Kasım özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Büyük ilgi gören dizinin yeni bölümü Pazar akşamı izleyici ile buluşacak.

BİR GARİP AŞK 23. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 23. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Arnav Singh Raizada rolü ile Barun Sobti ve Khushi Kumari Gupta rolü ile Sanaya Irani paylaşıyor.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 22 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 22 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Kushi, babasının hasta olması nedeni ile sıkıntılı günler yaşayacak. Arnav ise bu süreçte Kushi’ye destek olacak.