Bir Garip Aşk 24. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Kushi’nin Şiyam’la evlenmeyeceği ortaya çıkacak ve Madhumati bu yeni habere çok kızacak. Madhumatı, Kushi’nin babasının hasta olmasından dolayı Şiyam’la evlenmesini isteyip ona baskısını sürdürecek. Diğer yandan Arnav’ın evinde yapılan bayram hazırlıklarına yardım eden Kushi, becerileri ile herkesi kendisine hayran bırakacak. Arnav ise sürekli Kushi’yi düşünmesine anlam vermeye çalışacak. Şiyam Anjali’nin yanına gidecek ve Kushi’de bayramda ziyaret için Anjali’ye gidecek. Kushi ile Şiyam’ın karşılaşıp karşılaşmayacağı sorusu 24. Bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 23 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen dizisi Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

BİR GARİP AŞK 24. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 24. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Kushi ile Şiyam Anjali’nin yanında karşılaşacak mı? Sorusu yanıt bulacak. Arnav’ın evinde yapılan bayram hazırlıklarına Kushi de katılıp yardımcı olacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 23 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 23 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncuları arasında Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı ve 4 Lions Films tarafından çekilen dizi ülkemizde gösterilmeye devam ediyor.