Bir Garip Aşk 30. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bir Garip Aşk’ın 30. Bölümünde Arnav, Kushi sayesinde Payal ve Akash’ın aşkına yardım etmeye karar verecek. Akash ise annesinin kendisini başkasıyla evlendirmek istediğini öğrenip bu duruma çok öfkelenecek. Köşeye sıkışan Akash’ın ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 29 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de her akşam Hint dizisi severlerle buluşan dizi Pazar günü akşamı ekranlarda yerini alacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolleri paylaştığı dizi heyecanlı bölümleri ile yayınını sürdürüyor.

BİR GARİP AŞK 30. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 30. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 30. Bölümünde Arnav, Akash’ın Payal’e aşık olduğunu öğrenince şiddetle bu ilişkiye karşı çıkacak. Kushi ise ablasının mutluluğu için bir plan yapacak ve Akash ile Payal’i buluşturacak. Bu buluşma Akash’i çok mutlu edecek ve Kushi’ye minnet duyacaj. Akash’ın mutluluğunu gören Arnav’ın ise kalbi yumuşayacak ve onlara yardım etmeye karar verecek.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 29 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 29 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Manorama Akash’ı evlendirmek için gelin adayları bulacak. Eve döndüğünde karşısında annesinin bulduğu kızı ve ailesini gören Akash bu duruma çok öfkelenecek.