Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 20. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 20. Bölümünde Devyani, Manaroma ve Lavanya’nın kendisini kandırmaya çalıştığını anlayacak. Lavanya ise artık Arnav ile birlikte yaşamak değil evlenmek isteyecek. Manaroma, Khushi’yi evde kaybolan değerli bir kolyeyi çalmakla suçlayacak. Orjinal adı Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Olan ve 2011 yılında Hindistan’da gösterilmeye başlayan dizi kendi ülkesinde izlenme rekorları kırmıştı. 4 Lions Film tarafından çekilen dizinin oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimleri var. Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 19 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de her gün yayınlanan dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 19 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 19 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Devyani, Lavanya ve Manaroma’nın kendisine getirdiği keçinin Laksmi olmadığını çok geçmeden anlayacak. Bu sırada Khushi Laksmi ile birlikte eve gelince Devyani’nin sinirleri yatışacak.

BİR GARİP AŞK 20. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 20. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Lavanya, Shyam’ın hediye ettiği pahalı kolyeyi kutusunda bulamayacak. Manaroma ise kolyenin Khushi tarafından çalındığını iddia edecek.