Kanal 7 Hint dizileri günlük olarak izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu yapımlardan biri olan Bir Garip Aşk yeni bölümleri ile büyük merak uyandırıyor. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 21. Bölümünde Arnav, Khushi’ye Lavanya’nın aklına evlilik fikrini soktuğu için çok kızacak. Shashi ise Shyam’dan şüphelenmeye devam edecek ve onun gittikleri her yerde kendilerini takip ettiğini düşünecek. Diğer yandan Khushi, Arnav’ın küçük bir kızı mutlu etmeye çalıştığını görüp büyük şaşkınlık yaşayacak. Babasının fenalaştığını öğrendiğinde ise halasının yanına koşacak. Arnav ve Khushi’nin neden tartışacağı ve Shyam’ın planının işe yarayıp yaramayacağı soruları yeni bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 20 Kasım özeti fragmanı yayınlandı.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 20 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 20 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 20 Kasım Cuma günü akşamı ekranda olacak. Dizinin son bölümünde Arnav, Khushi’den Lavanya’nın fikirlerini etkilememesini isteyip, evlilik fikrini dillendirdiği için ona kızacak.

BİR GARİP AŞK 21. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Raizada malikanesinde her şey yolunda gidecek ancak bu kez de Gupta ailesinde sorunlar yaşanacak.