Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 23. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve Hint dizisi severler ile buluştu. Dizinin 23. Bölümünde Kushi, babasının rahatsızlığından dolayı zor günler yaşayacak. Arnav ise hastaneye giderek ona destek olmaya çalışacak. Şiyam, Kushi ile buluşacak ve ona evlilik için hazır olmadığını, bu konulara son vermek istediğini dile getirecek. Kushi ise Şiyam’ın bu teklifi karşısında büyük bir rahatlama yaşayacak. Manorama Akash’a evlilik için baskı yapacak ancak Akash Payal’den başkasını istemeyecek. Anjali ise Akash’ın Payal’e aşık olduğunu öğrenip çok sevinecek. Kushi, Şiyam’la evlenmeyeceğini ailesine söylemek durumunda kalacak. Kushi’nin nasıl bir cevapla karşı karşıya kalacağı sorusu 23. Bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 22 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen yapımı Pazar akşamı yeni bölümü ile izleyicinin beğenisine sunulacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 22 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 22 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Hindistan’da yayınlandıktan sonra ülkemizde ilk olarak 2015 yılında Kanal 7’de yayınlanan Bir Garip Aşk dizisi, tekrar bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

BİR GARİP AŞK 23. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 23. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de günlük olarak ekranlara gelen dizinin 4 Lions Films tarafından çekildi ve Hint kanallarından olan Star Plus’ta ilk olarak yayına girdi. Drama ve Romantik Komedi türünde olan Hint televizyon dizisi ülkemizde Bir Garip Aşk adıyla Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor.