Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 27. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük ilgiyle izlenen Hint dizisinin 27. Bölümünde Kushi, Arnav’ın evinde yüzüğünü kaybedecek. Anjali ise yüzüğü görüp Şiyam’ın kendisi için aldığını düşünecek. Anjali’nin Şiyam’ın oyununu fark edip etmeyeceği sorusu ise 27. Bölümde yanıt bulacak. Oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı Bir Garip Aşk dizisi 2011 yılında Hindistan’da ekranlara geldi ve büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. 4 Lions Films tarafından çekilen Hint dizisinin 27. Bölümü Kanal 7 ekranlarında 26 Kasım 2020 Perşembe akşamı yayınlanacak. Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 26 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 26 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 26 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin 27. Bölümünde Kushi, Lavanya ve büyükannenin arasını düzeltmek için elinden geleni yapacak. Fakat büyükanne Lavanya’yı sürekli azarlayacak. Kushi ise Arnav’la konuşmamaya yemin edecek. Bu yemin Arnav’ın işlerinin aksamasına sebep olacak.

BİR GARİP AŞK 27. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 27. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 27. Bölümünde Akash, Payal için bir sürpriz hazırlayacak. Akash’a karşı mesafeli duran Payal ise onunla konuşmak zorunda kalacak.