Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 29. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin 29. Bölümünde Arnav, Kushi’ye ağır hakaretler de bulunacak. Arnav, Akash’ın Payal ile birlikte olduğunu öğrenip çok öfkelenecek. Payal ile Akash yüzünden karşı karşıya gelen Arnav ve Kushi’nin ne yapacağı sorusu 29. Bölümde yanıt bulacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolleri paylaştığı Hint dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimleri yer alıyor. Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanan dizi 29. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 28 Kasım fragmanı özeti Hint dizisi severlerle buluştu.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 28 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 28 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Lavanya, Arnav ve Kushi’yi de alarak alışverişe çıkacak. Kushi’ye elbise denemesini söyleyen Lavanya onun için bir kıyafet seçecek. Kushi’yi yeni elbiseler içinde gören Arnav ise çok etkilenecek ve o elbiseleri Kushi’ye hediye etmek isteyecek.

BİR GARİP AŞK 29. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 29. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Arnav, Kushi’ye söylediklerinden dolayı pişmanlık duyacak ve neden böyle hissettiğini bir türlü anlayamayacak. Arnav’ın hakaretlerine dayanamayan Kushi ise ona bir ders verecek.