Bir dönemin efsane yarışması Çarkıfelek, yeni sezon programlarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla efsaneleşen ve yeniden ekranlara gelen Çarkıfelek yarışmasının kim tarafından sunulduğu da merak ediliyor. Çarkıfelek yarışmasının sunucusu Emre Karayel'in yanı sıra, Emre Karayel'in programdan ayrılacağı da iddia ediliyor. Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusuyla ilgili detaylar, haberimizde...

EMRE KARAYEL AYRILACAK MI?

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri, Emre Karayel'in yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı oldu. Emre Karayel'in bu sezon Çarkıfelek'i sunup sunmayacağı şimdilik netlik kazanmazken önümüzdeki günlerde Kanal D'den resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Bunun yanı sıra yarışmayı Onur Büyüktopçu'nun sunacağı da iddia ediliyor. (Detaylar için tıklayın)

ÇARKIFELEK'İN YENİ SUNUCUSU 2020 KİM?

Çarkıfelek yarışmasını, daha önce oynadığı birçok yapımla tanınan ünlü oyuncu Emre Karayel sunuyor. Emre Karayel, 2018 yılından bu yana Çarkıfelek yarışmasını sunan Emre Karayel, daha önce de "Sıradaki Gelsin" isimli yarışmayı sunmuştu.

ÇARKIFELEK SUNUCUSU EMRE KARAYEL NERELİ

Çarkıfelek yarışmasını sunan Emre Karayel, Kadirli - Osmaniye'de doğdu. Emre Karayel'in aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

Çarkıfelek'in yeni sunucusu 2020 kim? Nereli, yaşı, kilosu, boyu

ÇARKIFELEK SUNUCUSU EMRE KARAYEL YAŞI

Emre Karayel, 18 Ekim 1972 yılında doğdu ve 47 yaşındadır.

ÇARKIFELEK SUNUCUSU EMRE KARAYEL KİLOSU - BOYU

Çarkıfelek sunucusu Emre Karayel, 1,80 boyunda ve 74 kilodur.