Bir dönemin çok izlenen yapımlarından olan Çilek Kokusu dizisinin kaç bölüm sürdüğü, kaç yılında çekildiği ve dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı araştırılmaya devam ediyor. Çilek Kokusu dizisi ne zaman çekildi? Çilek Kokusu dizisi kaç bölüm sürdü? Çilek Kokusu dizisi nerede çekiliyor / çekildi? Soruları yanıtlandı.

Demet Özdemir ve Yusuf Çim’in başrol oynadığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan isimleri de yer aldı. Star TV ekranlarında tekrar yayınlanmaya başlayan Çilek Kokusu dizisi aşk, gençlik ve romantik komedi dizisi olarak ekranlara betoffice geliyor. Mazharoğlu ailesinin çevresinde dönen olayların konu edildiği dizi Gold Film tarafından çekildi.

Çilek Kokusu dizisi ne zaman çekildi?

Televizyon ekranlarının romantik komedi yapımı olan Çilek Kokusu dizisi 2015 yılında çekildi. 24 Haziran 2015’te birinci bölümü yayınlanan dizinin son bölümü 27 Kasım 2015 tarihinde ekranlara geldi. Dizinin tekrar bölümleri Star TV'de yaz sezonunda yayınlanıyor.

Çilek Kokusu dizisi kaç bölüm sürdü?

Ünlü isimlerin rol aldığı Çilek Kokusu dizisi toplam 23 bölüm sürdü. 1 sezon devam edebilen dizi 23. Bölümü ile final yaptı. Çok sevilen dizi yeniden dizi severlerle buluşuyor.

Çilek Kokusu dizisi nerede çekiliyor çekildi?

Star TV’de tekrar bölümleri yayınlanan Çilek Kokusu dizisi Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak semtinde çekiliyor / çekildi. Dizinin çekimleri için Yalıkavak Vogue Hotel de kullanıldı. Dizinin devam eden bölümlerinin çekimleri için ise İstanbul’un farklı ilçe ve semtleri kullanıldı.