Ekranların sevilen dizisi Çukur’un önemli oyuncuları arasında yer alan Azer Kurtuluş karakteri, dizi severlerin en merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Adana Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio Baba karakteri ile tanınan oyuncu, Çukur dizisinde Azer rolüyle yer alıyor. Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Gerçek ismi ne? Çukur Azer nereli? Annesi ve kardeşi kim? Azer ile Karaca yakınlaşıyor mu? Soruları son haftaların popüler başlıkları arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili ve Kubilay Aka gibi popüler oyuncular bulunan Çukur dizisinde rol alan Azer Kurtuluş’a dair ayrıntıları haberimizde cevaplıyoruz.

ÇUKUR KARACA KOÇOVALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

ÇUKUR AZER KURTULUŞ KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Cihangir Ceyhan’dır. Dizinin tehlikeli adamları arasında yer alan Azer Kurtuluş, illegal işlerin trafiğini yöneten isim olarak dizide yer alıyor. Gözü kara ve gözünü budaktan sakınmayan bir karakter olarak karşımıza çıkan Azer Kurtuluş, kardeşinin ölümü üzerine Koçovalılar ile savaşmaya başlıyor. Bu savaşta Karaca Koçovalı ile yakınlaşan Azer Kurtuluş, Yamaç Koçovalı ile yeni bölümde büyük bir kavgaya girişecek.

ÇUKUR AKIN KİMDİR? GERÇEK BABASI KİM?

AZER KURTULUŞ’UN KARDEŞİ VE ANNESİ KİM?

Çukur dizisinde Azer Kurtuluş’un kardeşi Seyhan’ı canlandıran oyuncunun adı Hande Eleman’dır. İlk kez Çukur dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Eleman tiyatro oyuncusudur. Azer Kurtuluş’un annesi Fadik Kurtuluş rolünü ise tecrübeli oyuncu Nur Sürer üstleniyor.

damla sönmez

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR? NERELİ?

1989 doğumlu Cihangir Ceyhan Adanalıdır. Oyunculuk eğitimleri alan Cihangir Ceyhan, Adana’nın arka sokaklarının anlatıldığı bir dizi projesi için arkadaşı ile birlikte kolları sıvar. Adana Sıfır Bir dizisi hayata geçer ve Cihangir Ceyhan da bu dizide Cio Baba karakteri olarak yer alır. Cio Baba karakteri ile çok sevilen oyuncu, son yılların dikkat çekici yetenekleri arasında yerini aldı.