Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı, çekimleri Balat semtinde devam eden Çukur dizisinin 3. Sezon 16. Bölümü (83. Bölümü) ekranlara gelecek. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı (Çukur 3. Sezon 16. Bölüm fragmanı) geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve çok ses getirmişti. Dizinin son bölüm yayın gününü merak eden izleyiciler, Çukur dizisi bu akşam var mı? Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Çukur dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Perihan Savaş, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak ve Ece Yaşar’ın yer aldığı Çukur dizisi son bölüm yayın günü notları haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR BU AKŞAM VAR MI?

Çukur dizisi bu akşam (13 Ocak 2020) yeni bölümü ile var. Yılbaşı tatiline giren ve uzun bir ara veren Çukur dizisi bu akşam nihayet son bölümü ile ekranlarda olacak. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran dizinin 3. Sezon 16. Bölümü (83. Bölümü) dizi severler ile buluşacak.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi yeni bölüm 13 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Ünlü oyuncu Nejat İşler geçtiğimiz bölümde dizi kadrosuna dahil olmuştu. Çağatay Erdenet karakterine hayat veren İşler’in yeni bölümde daha çok sahnede yer alacağı görülüyor.

ÇUKUR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 83. Bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölümde Vartolu Sadettin ve Yamaç Koçovalı yüzleşecek. Cumali Koçovalı ise Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d