Çukur dizisi 85. Bölümü ile ekranlara gelecek. Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 85. Bölüm fragmanı kanalın ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Milyonlarca kez izlenen son bölüm fragmanında önemli gelişmeler olduğu görülüyor. Çukur dizisinin yayın gününe dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Çukur dizisi ne zaman başlayacak? Çukur dizisi hangi gün çıkıyor ve yayınlanıyor? Çukur dizisi hangi kanalda oynuyor? Çukur saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak ve Ece Yaşar’ın olduğu dizinin yayın ve fragman notları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi yeni bölüm bu akşam (27 Ocak) başlayacak. Yamaç Koçovalı’nın akıbeti belli olacak ve Vartolu Sadettin ile yüzleşmesi gerçekleşecek. Çukur fanlarının kısa adını AZKAR olarak kodladığı Azer – Karaca aşkı ise yeni bir boyut kazanacak.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ GÜN ÇIKIYOR?

Çukur dizisi 27 Ocak 2020 Pazartesi günü çıkıyor. Yayınlandığı günlerin en çok izlenen yapımı olan ve çekimleri İstanbul’ın Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde devam eden Çukur dizisi yeni bölümü izleyici ile buluşacak. Çukur’un son bölümünde Çağatay Erdenet’in Çukur’a geldiği ve Akın Koçovalı ile Dostlar Kahvesi’nde olduğu görülüyor.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Show TV’nin en önemli yapımlarından olan Çukur dizisinin her hafta Pazartesi günü ekranlara geliyor. Çukur dizisinin yeni bölümünde, bir süredir ortalarda olmayan Celasun ve Meke mahalleye dönüyor. Yamaç’ın ölüm haberini alan abileri ise kahvede oturuyor.

ÇUKUR DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çukur dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet sahneleri, daha sonra ise yeni bölümü izleyici ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Efsun ile Çağatay’ın birlikte yemek yediği görülüyor. Efsun ve Çağatay Erdenet yakınlaşması dizinin beklenen gelişmeleri arasındaydı.