Çukur dizisi 3. Sezon 19. Bölümü ekranlarda olacak. Çukur yeni bölüm olan 86. Bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkacak. Büyük yüzleşmenin ve hesaplaşmanın yaşanacağı yeni bölümün yayın günü ve fragman ayrıntıları merak edilmeye devam ediyor. Tanıtım fragmanları bile milyonlarca kez izlenen Çukur dizisini araştıran izleyiciler, Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Çukur dizisi hangi kanalda oynuyor? Çukur dizisi hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın rol aldığı dizinin merak edilen ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi son bölüm 3 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Çukur dizisi 3. Sezon 19. Bölümü ile ekranlarda olacak. Çukur dizisinin yeni bölümünde Vartolu Sadettin ile Yamaç’ın büyük yüzleşmesi var. Yamaç’ı Mahsun ile birlikte Çağatay’ın elinden kurtaran Vartolu Sadettin, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu Yamaç ile yüzleşecek.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin önce özet sahneleri, daha sonra 86. Bölümü yayında olacak. Çukur’un yeni bölümünde, Yamaç’ın ölmediği anlayan Çağatay Erdenet, bunun acısını Mahsun’dan çıkaracak. Mahsun’un ölüp ölmediği yeni bölümde belli olacak.

ÇUKUR DİZİSİ 86. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi 86. Bölüm fragmanı farklı tanıtım videoları ile yayınlandı ve önemli izlenme rakamlarına erişti. Trendler listesinde en üst sıralarda yer alan Çukur fragmanı binlerce yorum aldı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu ve milyonlarca kez izlendi. Çekimleri Balat semtinde devam eden Çukur dizisi son bölümü ile ekranlara gelecek.