Show TV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Çukur dizisi, yeni bölümü olan 3. Sezon 21 bölümü (88. Bölüm) izleyici ile buluşacak. Çukur’un yayın günü ve detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Çukur dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Çukur dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Damla Sönmez (Efsun), Necip Memili (Cumali Koçovalı), Cihangir Ceyhan (Azer), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), Burak Dakak (Akın Koçovalı), Kubilay Aka (Celasun), Hazal Subaşı (Nehir) ve Ece Yaşar’ın (Karaca) yer aldığı yapımın yayın günü ayrıntıları ortaya çıktı.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN, ÇUKUR HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi 3. Sezon 21. Bölümü (88. Bölüm) 17 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Çukur’un son bölümünde Koçovalı ailesi bir araya gelecek ve Yamaç abisinden dayak yiyecek. Yamaç ayrıca kendisini öldürmek isteyen adamlarla da mücadelesine devam edecek.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA, ÇUKUR SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Emmi’nin akıbeti belli olacak. Yayınlanan son bölümde kalp krizi geçiren Emmi’nin hayati tehlikesinin devam edeceği görülüyor. Çukur’un yeni bölümünde ayrıca Mahsun Yamaç’a yardım etmeye devam edecek.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli