Çukur dizisi 3. Sezon 22. Bölüm (89. Bölüm) Pazartesi günü dizi severler ile buluşacak. İlk bölümünden bu güne büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen ve her sahnesi olay olan Çukur’un yeni bölümü ve fragmanı ortaya çıktı. Çukur son bölüm fragmanı ne anlatıyor? Çukur yeni bölüm fragmanı yayında mı? Soruları da yanıt bulmuş oldu. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın yer aldığı ve yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran Çukur dizisi 89. Bölümü ile ekranlarda olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI – ÇUKUR 89. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi son bölüm fragmanı olan Çukur 89. Bölüm fragmanı yayınlandı. Uzun süre Çukur’dan ayrı kalan Yamaç Koçovalı, Çukur’a döndüğünde kötü bir tablo ile karşılaşıyor. Çağatay Erdenet’in Çukur üzerine kurduğu oyun sonuç veriyor ve Koçovalıların istemediği bir Çukur ortaya çıkıyor. Emmi ile konuşan Yamaç, Çukur’un bir babaya ihtiyacı olduğunu anlıyor ve harekete geçiyor.

ÇUKUR 3. SEZON 22. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER VAR?

Çukur 3. Sezon 22. Bölüm fragmanında bir çok ipucu var. Koçovalıları bir araya toplayan Yamaç Koçovalı, Cumali, Selim ve Vartolu’yla konuşuyor. Yamaç, Koçovalıların Çukur’a döneceğini söylüyor. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Çukur’un son bölümü Pazartesi günü ekranlarda olacak.