Show TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan ve en çok izlenen dizilerden biri olan Çukur dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Çukur dizisi yayın günü ve yeni fragman detaylarını araştıran dizi severler, Çukur yeni bölüm fragmanı yayında mı? Çukur 3. Sezon 21. Bölüm fragmanı (88. Bölüm fragmanı) ne oldu? Sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Çağatay Erdenet ile büyük bir mücadeleye giren Koçovalı ailesinin akıbeti ne olacak? Sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin merak edilen fragman notları haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ Mİ?

Çukur dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Trend videolar listesinde hızla yükselen Çukur yeni bölüm fragmanı şu ana kadar milyonlarca kez izlendi ve tanıtım videosuna binlerce yorum yazıldı. Çukur’un yeni bölümünde Koçovalılar bir araya gelecek. Cumali Koçovalı, sözünü dinlemediği için Yamaç Koçovalı’yı dövecek. Tanıtım fragmanının başka bir sahnesinde ise Yamaç’ın peşinde olan adamlarla kavga ettiği görülüyor.

ÇUKUR 88. BÖLÜM FRAGMANI (3. SEZON 21. BÖLÜM) NE OLDU?

Çukur 88. Bölüm fragmanı olan Çukur 3. Sezon 21. Bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Çekimleri İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin son bölümünde Emmi’nin son durumundan haberdar olunacak. Emmi hastaneye kaldırılacak ve ölüm tehlikesi devam edecek. Yamaç’ın kavgasına Mahsun da dahil olacak. Çukur’un en kritik sahnesi ise Nehir’in Yamaç’a hamile olduğunu söylemesi olacak.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Çukur dizisi yeni bölüm 17 Şubat 2020 Pazartesi günü oynuyor. Geniş oyuncu kadrosu, dövüş ve çatışma sahneleri ile gündemde olan Çukur dizisinin son bölümünde Çağatay Çukur’a karşı yeni bir hamle yapacak. Yamaç’ı ise büyük bir sürpriz bekliyor.