Çukur dizisinde yine heyecanın tavan yaptığı bir bölüm ekranlara geldi. Her hafta aksiyonun yüksek olduğu yeni bölümlerle ekrana gelen Çukur dizisinin fragman ve ilk sahne tanıtımları araştırılıyor. Çukur son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 104. Bölüm fragmanı geldi mi? Çukur 4. Sezon 12. Bölüm fragmanı ve ilk sahne ne oldu? Soruları yanıt buldu. Aksiyon ve dram türü ile ekranlara gelen ve senaryosunu Gökhan Horzum ile Damla Serim’in yazdığı Çukur dizisinde ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Yamaç Koçovalı karakteri ile başrol oynuyor. Dizide ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler ve Damla Sönmez de rol alıyor. Geniş bir oyuncu kadrosunun yer aldığı yapım dördüncü sezonu ile ekranlara geliyor. Ay Yapım tarafından çekilen dizinin 104. Bölümü merakla bekleniyor. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı ve ilk sahne detayları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölümün ilk sahnesi dizinin ve kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yeni bölümün ilk sahnesinde Yamaç’ın annesi Sultan Koçovalı Yamaç’ın yanına gidiyor ve akşam yemekte nelerin olduğunu söyleyip onu çağırıyor. Yamaç ise bu teklife önce şaşırsa da gideceğini belli ediyor.

ÇUKUR DİZİSİ 104. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi 104. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç ve Vartolu’nun dersini verdiği Sefa’nın babası ve Sincanlılar ortaya çıkıyor. Çukur’a baskın yapan Sincanlılar, bir çok mahalleliyi yaralıyor. Cumali ve Çukur gençleri ise Sefa’yı evine kadar takip ediyor. Cengiz Erdenet bu kavgada Sincanlıların tarafını tutuyor ve Yamaç’ın ailesi adına özür dilemesini istiyor. Yamaç ise rest çekiyor. Yeni bölümde bu restin ardından neler yaşanacağı ekrana yansıyacak.

ÇUKUR 4. SEZON 12. BÖLÜM İLK SAHNE EKRANDA (ÇUKUR 104. BÖLÜM)

Çukur dizisi 4. Sezon 12. Bölüm ilk sahne ekrana geldi. Çukur 104. Bölüm ilk sahne büyük heyecan yarattı. Bir önceki bölümde Yamaç’a yemek götüren Sultan Koçovalı, bu bölümde Yamaç’ı eve yemek yemeye çağırıyor.