Çukur fanlarının merakla beklediği Çukur yeni fragman yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 4. Sezon 14. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, başrolde Yamaç Koçovalı rolü ile Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez ile Nejat İşler rol alıyor. Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde ortalık toz duman olacak. Selim Koçovalı’nın ölüm haberi Çukur’a bomba gibi düşecek. Herkesin derinden sarsıldığı bu ölümün ardından başta Akın Koçovalı olmak üzere tüm Çukur sakinleri savaş hazırlıkları yapacak. Yamaç Koçovalı ise Erdenetler’den alınacak intikamı Efsun’a söyleyecek. Çukur dizisi son bölüm fragmanı tanıtımı olan Çukur 106. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA (ÇUKUR 106. BÖLÜM FRAGMANI)

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan Çukur 106. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinin son bölümünde Selim Koçovalı, Çağatay Erdenet’in tuzağına düşmüştü. Dizinin tanıtımında Çağatay Erdenet’in “göze göz, dişe diş, kana kan, intikam” sözleri ile Selim’i infaz edeceği belli oldu. Fragmanın sonraki sahnelerinde ise Selim Koçovalı için cenaze töreni düzenlendiği görülüyor.

ÇUKUR 4. SEZON 14. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ (ÇUKUR DİZİSİ SON BÖLÜM FRAGMANI)

Çukur 4. Sezon 14. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Çukur dizisi son bölüm fragmanı dizinin ve Show TV’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Çukur dizisinin yeni bölümü 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de dizi severlerle buluşacak.