Kısa süre önce sona eren Masterchef programında şampiyon Cemre olurken büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmanın bitmesiyle birlikte jüri üyeleri de ekranlara veda etti. Yarışmada bu sezon ilk kez jürilik görevini üstlenen Danilo Zanna ise kısa bir süre sonra yeniden ekranlara çıkıyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı'nda sahneye çıkacak olan Danilo Şef, bu kez şarkı performansını sergileyecek. Peki Danilo Şef kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

DANİLO ZANNA (ŞEF) KİMDİR

Danilo Zanna, İtalya'da doğdu. Ülkesinde aldığı gastronomi eğitimi sonrası kariyerini bu yönde çizen Danilo Şef, ülkesinde birçok restoranda çalıştı ve ders verdi. 2010 yılında bir hafta sonu tatili için Türkiye'ye gelen Danilo Zanna, İstanbul'da eşi Tuğçe Demirbilek'le tanıştı. (Tuğçe Demirbilek'in biyografisi için tıklayın) İkili, bir süre sonra evlilik kararı aldı ve 2012 yılında evlendi. 2013 yılında çocuk sahibi olan çift, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

DANİLO ŞEF NERELİ

İtalya'da doğan Danilo Zanna, İtalyan pasaportu taşıyor. Danilo Zanna'nın kısa süre içinde Türk vatandaşlığı da alması bekleniyor.

DANİLO ŞEF YAŞI

15 Nisan 1982 yılında İtalya'nın Prato kentinde doğan Danilo Şef, 37 yaşındadır.

DANİLO ŞEF BOYU - KİLOSU

O Ses Türkiye'nin özel programında yer alacak olan Danilo Şef, 1,81 boyunda ve 79 kilodur.

somer sivrioğlu