Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı olan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severler yeni bölümde duygusal sahnelerle karşılaşacak. Doğduğun Ev Kaderindir yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Doğduğun Ev Kaderindir hangi günler oynuyor? Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Zuhal Gencer, Sinan Demirer, Senan Kara ve Nail Kırmızıgül’ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayın notlarına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN, HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba günleri yayınlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm 29 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlanacak. Gerçek bir hayat hikayesi olarak seyircinin karşısına çıkan dizinin son bölümünde duygusal anlar yaşanacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA OYNUYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son bölüm TV8 kanalında, saat 20.00’de oynuyor. Mehdi ile Zeynep boşanacak mı? Zeynep yurtdışına gidecek mi? Soruları yeni bölümde cevap bulacak. Sakine’nin yalanı nelere yol açacak? Tüm sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölüm fragmanı olan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Mehdi ile Zeynep’in duygusal sahnelere ekrana damga vuracak. Mehdi’nin iş yerine gelen yetkililer ise Kibrit’i götürecekler.