TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna dahil olan Adnan Kızıltaş’ın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş evlendi mi, daha önce hangi programdaydı, ne iş yapıyor, mağazası nerede? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa 7 erkek yarışmacı da dahil olmuş ve yarışmacılar çift olarak konseptlerini jüri üyelerine sunmaya başlamıştı. En yüksek puanı alan yarışmacıların altın kolyenin sahibi olduğu, en düşük puanı alan yarışmacıların ise programa veda ettiği Doya Doya Moda’da heyecan devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Adnan Kızıltaş, televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim. Daha önce katıldığı evlilik programı ile gündeme gelen ve uzun süre konuşulan Kızıltaş, şimdi de Doya Doya Moda’da adından söz ettiriyor. Adnan Kızıltaş’ın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş daha önce hangi programdaydı?

Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş daha önce Kısmetse Olur adlı programdaydı. Evlilik programında yer alan ve o dönemde aşk yaşadığı Didem Delen’le birlikteliği çok konuşulan Adnan Kızıltaş, şimdi ise Doya Doya Moda’da ekranlara geliyor.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş evlendi mi?

1992 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş evlenmedi. Bekar olan Adnan Kızıltaş’ın Didem Delen’le evleneceği gündeme geldi ancak ikili evlenmeden ayrıldılar.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş ne iş yapıyor?

Aslen İranlı olan Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş giyim mağazası işi yapıyor. Adnan Kızıltaş’ın kendi adını taşıyan giyim mağazası var.

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş

Doya Doya Moda Adnan Kızıltaş mağazası nerede?

Başak burcu olan ve 1.90 cm boyunda olan Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş’ın mağazası Ankara’dadır.  Doya Doya Moda’da yarışmaya devam eden Kızıltaş koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.