TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen moda programı olan Doya Doya Moda’da ikinci sezon heyecanı sürüyor. Programın ikinci sezon yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu’nun hayatı ve fiziksel özellikleri merak ediliyor. Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kimdir? Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu nereli? Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu kaç kilo? Doya Doya Moda Aleyna Türkoğlu boyu kaç? Sorularının cevabı aranıyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Aleyna Türkoğlu’nun boy kilo bilgisi ile yaşamına dair detaylar ortaya çıktı. Üniversite eğitimine devam eden ve iddiasını ortaya koymak için yarışmaya katılan Aleyna Türkoğlu, jüri üyelerinden de sık sık övgü dolu sözler alıyor. Kombinleri, konsept için seçtiği elbiseleri ve diyalogları ile dikkat çeken Aleyna Türkoğlu’nun biyografi bilgileri, kim ve nereli olduğu, memleketi, kilosu ve boyu ile yaş bilgisi detayları haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Çanakkale’de üniversite eğitimine devam eden Aleyna Türkoğlu, tarzına güvendiği için yarışmaya başvurmuş ve ikinci sezon yarışmacıları arasında yerini almıştır. Kendi tarzına güvendiğini, giydiği her şeyi kendisine yakıştırdığını ve kendisi ile aynı bedene sahip kadınlara örnek olmak istediğini söyleyen Aleyna Türkoğlu, bu iddiasını kombinleri ile desteklemeyi sürdürüyor.

Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, kimdir, boyu kaç, kaç yaşında, babası, annesi kim?

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Aleyna Türkoğlu aslen Bursalıdır. Babası Bursalı olan Aleyna Türkoğlu’nun annesi ise Boşnaktır. Aleyna Türkoğlu üniversite eğitimi için yaşamını Çanakkale’de sürdürüyor. Yarışmadan dolayı ise bir süredir İstanbul’da kalıyor.

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 23 yaşındadır.

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Aleyna Türkoğlu 79 kilodur.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, boy kilo nedir, kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Aleyna Türkoğlu’nun boyu 1.76 cm’dir.

Aleyna Türkoğlu

DOYA DOYA MODA ALEYNA TÜRKOĞLU BOY KİLO NEDİR?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programı yarışmacısı Aleyna Türkoğlu’nun boy 176 cm, kilo ise 79’dur. Aleyna Türkoğlu 42 bedendir.

Aleyna Türkoğlu