TV8 kanalında ikinci sezonu ile ekranlara gelen Doya Doya Moda programında heyecan devam ediyor. Her hafta bir ismin altın kolyenin sahibi olduğu programda, bir isim ise hayallerine veda edip yarışmadan ayrılıyor. Yarışmanın ilk gününden bu güne yükselen performansı ve başarılı kombinleri ile dikkat çeken Birben Coşkun’un hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, doğum günü ne zaman? Doya Doya Moda Birben kaç kilo, evli mi? Sorularının yanıtı aranıyor. Kazandığı altın kolyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğu her seferinde diğer yarışmacılara hatırlatan Birben Coşkun, iddiasını devam ettiriyor. On parmağında on marifet bir yarışmacı olan Birben Coşkun’un kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve kilosu ile doğum tarihi ve evli olup olmadığı sorularının cevapları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo doğum günü Doya Doya Moda Birben Coşkun evli mi?

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA DOĞUM GÜNÜ NE ZAMAN?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Birben Coşkun İzmir’de büyüdü ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. İzmir’de kendisine ait pastanesi olan Birben Coşkun, bu pastaneyi işletmenin yanı sıra İzmir’de organizasyon işleri ile de uğraşıyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna katılan Birben Coşkun, en güçlü şampiyon adayları arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur. 170 cm boyunda olan Birben Coşkun 42-44 bedendir. Bedeni ile oldukça barışık bir isim olan Birben Dilan Coşkun, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür biri olduğunu kaydediyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda Birben Coşkun evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Birben Coşkun’un sevgilisinin kim olduğu ise bilinmiyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo doğum günü Doya Doya Moda Birben Coşkun evli mi?

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl