TV8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen moda programı Doya Doya Moda’da ikinci sezon heyecanı yaşanıyor. İkinci sezon yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun’un yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Doya Doya Moda Birben kimdir? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben boyu kaç? Doya Doya Moda Birben annesi kim? Doya Doya Moda Birben sevgilisi kim? Sorularının cevabı aranıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının her hafta altın kolyenin sahibi olmak için yarıştığı programda modaya dair önemli detaylar da izleyiciler ile paylaşılıyor. Özellikle büyük beden kadınların ilgiyle izlediği programın iddialı yarışmacıları arasında yer alan Birben Coşkun’un hayatı ve biyografisi ile kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve boy bilgisi, kilosu ve ailesi hakkında soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, boyu kaç, Doya Doya Moda Birben kaç yaşında, nereli, annesi, sevgilisi kim?

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 1996 tarihinde İzmir’de doğdu. İzmir’de büyüyen ve lise eğitiminin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Birben Dilan Coşkun, İzmir’de kendisine ait bir pastane açtı ve bu pastaneyi işletiyor. Aynı zamanda organizasyon işleri ile de ilgilenen Birben Coşkun, Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda Birben İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Birben Coşkun, yaşamını da İzmir’de sürdürüyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Birben 24 yaşındadır. Bedeni ile oldukça barışık bir yarışmacı profili çizen Birben Coşkun, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür görünüyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN’UN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un boyu 170 cm’dir. 82 kilo olan Birben Dilan Coşkun 42-44 bedendir.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN ANNESİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un annesi de yarışmanın bir bölümünde ekranlara gelmiş ve kızını desteklemişti.

DOYA DOYA MODA BİRBEN SEVGİLİSİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor. Birben Coşkun’un bu yönde bir açıklaması bulunmuyor.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli