Doya Doya Moda yarışmasının ikinci sezonunun en dikkat çeken ve en çok konuşulan isimlerinden biri olan Birben Dilan Coşkun’un biyografisi, hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, hangi burç olduğu ve evli olup olmadığı araştırılmaya devam ediyor. Birben Coşkun’un yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Doya Doya Doya Birben kimdir? Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben Coşkun nereli? Doya Doya Moda Birben evli mi? Doya Doya Moda Birben burcu ne? Sorularının cevabını arıyor.

Hafta içi her gün TV8’de yayınlanan ve yarışmacılardan haftanın en yüksek puanını alan kişinin altın kolyenin sahibi olduğu yarışmada en düşük puanı alan isim ise eleniyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever’in oturduğu ve izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmanın iddialı isimlerinden olan Birben Coşkun’un yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 1996 yılında İzmir’de doğdu. Biyografisi sıkça araştırılan isimlerden olan Birben Coşkun İzmir’de doğup büyüdü ve İzmir’de yaşıyor. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Birben Coşkun’un İzmir’de kendisine ait bir pastanesi bulunuyor. Pastanenin işletmeciliğini yapan Birben Coşkun aynı zamanda İzmir’de organizasyon işleri ile de ilgileniyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Birben Coşkun, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla adından sıkça söz ettiriyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir evli mi burcu ne Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. 170 cm boyunda olan, 82 kilo olan ve 42-44 beden olan Birben Coşkun, bedeni ile oldukça barışık bir profil çiziyor.

doya doya moda su baher evli mi, çocuğu var mı

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN NERELİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda All Star programının yarışmacısı Birben Coşkun İzmirlidir. İzmir’de doğan ve büyüyen Birben, ailesi ile İzmir’de yaşıyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir evli mi burcu ne Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun evli değil. Sosyal medyayı aktif kullanan Birben Coşkun, yarışmadaki kıyafet seçimleri ile de çok konuşuluyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir evli mi burcu ne Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN BURCU NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un burcu bilinmiyor. 1996 doğumlu olan Birben Coşkun’un hangi ay ve gün doğduğu hakkında bir bilgi yok.

doya doya moda gülşah saraçoğlu evli mi, eşi kim