Son dönemde Türkiyenin en çok izlenen programlarından biri haline gelen, TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programında yeni bölüm bugün başlayacak. Bu sezon büyük beden yarışmacıların yarıştığı ve jüriden en yüksek puanı almak için mücadele ettiği program, birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yarışmanın takipçileri, yarışmacıların hayatlarını da araştırmayı sürdürüyor. Yarışmada en çok dikkat çeken isimlerden Emel Başkan'ın da kilosu, yaşı, oynadığı diziler, nereli olduğu ve eşi araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan ile ilgili detaylar, haberimizde...

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacılarından Emel Başkan kamu yönetimi ve turizm - otelcilik alanında eğitim aldı. Yemin dizisinde rol aldıktan sonra Doya Doya Moda yarışmasına katılma kararı alan Emel Başkan, yarışmayı şampiyon olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN YAŞI (GERÇEK YAŞI)

Doya Doya Moda yarışmacılarından Emel Başkan, bir dönem yaşıyla en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Emel Başkan, kendisinin 1990 doğumlu ve 30 yaşında olduğunu söylüyor ancak diğer yarışmacılar Emel Başkan'ın bu açıklamasına inanmıyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN EVLİ Mİ EŞİ KİM

Doya Doya Moda yarışmacılarından Emel Başkan'ın evli olduğu biliniyor ancak eşiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN BOYU KİLOSU

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Emel Başkan 1,77 boyundadır ve 85 kilodur.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN NERELİ

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Emel Başkan Konya'da dünyaya geldi ancak aslen nereli olduğu bilinmiyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan, daha önce Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde rol almıştı. Dizi, son olarak 8 Mayıs Cuma günü yayınlanıp daha sonra koronavirüs tedbirleri kapsamında yayın hayatına ara vermişti.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli