Doya Doya Moda yarışması TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan ve adından söz ettirmeyi her zaman başaran Emel Başkan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, kilosu, boy bilgisi ve özel hayatı araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Emel kaç yaşında, boyu kaç? Doya Doya Moda Emel kaç kilo, eşi kim? Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir, nereli? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Büyük beden yarışmacıların her hafta yeni kombinlerle jüri üyelerinin karşısına çıktığı, altın kolye için büyük mücadele verdiği yarışmada, birebir girilen diyaloglarda büyük ilgi görüyor. Yarışmacılar arasındaki polemikler ve tartışmaların her zaman odağında olmayı bilen Emel Başkan’ın yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Emel kaç yaşında eşi kim boyu kaç kilo, Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Emel Başkan 1990 Konya doğumludur. Akdeniz Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Emel Başkan, Eskişehir Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi bölümünde de eğitim görüp mezun oldu. Doğuştan stil sahibi olduğunu iddia eden Emel Başkan, Doya Doya Moda’da rakiplerine şans tanımadığını söylüyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan Konyalıdır. Konya’da doğup büyüyen Emel Başkan yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Sık sık diplomaları ve sertifikaları ile gündeme gelen Emel Başkan, geçtiğimiz haftalarda sahip olduğu diploma ve sertifikaları jüri üyelerine göstermişti.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA EMEL KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 30 yaşındadır. Ancak Emel Başkan’ın yaşı ile ilgili tartışmalar sürüyor. Diğer yarışmacılar Emel Başkan’ın yaş konusunda yalan söylediğini, 30 olamayacağını iddia ediyor.

Doya Doya Moda Emel kaç yaşında eşi kim boyu kaç kilo, Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA EMEL KAÇ KİLO?

46 beden olduğu bilinen Doya Doya Moda yarışmacısı Emel 85 kilodur. Uzlaştırmacı ve profesyonel emlakçı olduğunu söyleyen Emel Başkan, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminileri sertifikası gibi belgelere de sahip olduğunu söylüyor.

DOYA DOYA MODA EMEL’İN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken yarışmacısı Emel Başkan’ın boyu 177 cm’dir. Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinde daha önce rol alan Emel Başkan’ın annesinin mücevher tasarımcısı, babasının ise film çevirmeni olduğu biliniyor.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN’IN EŞİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan’ın eşi Erkan Başkan’dır. Evli olan Emel Başkan, çocuk özlemi ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Doya Doya Moda Emel kaç yaşında eşi kim boyu kaç kilo, Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir nereli?