Doya Doya Moda yarışması ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programının birbirinden renkli yarışmacıları ve jüri üyeleri var. Doya Doya Moda programında yarışan Sündüz Durmaz’ın kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boyu, kilosu ve eşinin kim olduğu araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Sündüz kaç yaşında, boyu kaç? Doya Doya Moda Sündüz nereli, kimdir? Doya Doya Moda Sündüz kaç kilo, eşi kim? Sorularının yanıtı bulundu. 7 büyük beden yarışmacının yer aldığı ve TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden moda yarışma programının renkli isimleri arasında yer alan Sündüz Durmaz’ın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ KİMDİR?

Doya Doya Moda programında yarışmaya ve altın kolyeleri toplamaya devam eden Sündüz Durmaz 1992 doğumludur. Güler yüzü ile samimi bir yarışmacı profili çizen Sündüz Durmaz evli ve 2 kız çocuğu var. Jüri üyelerinin övgülerini alan ve altın kolyeleri toplayan Sündüz Durmaz, finale doğru emin adımlarla ilerleyişini sürdürüyor.

Sündüz Durmaz

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ NERELİ?

TV8’in yarışma konseptli Doya Doya Moda programı yarışmacısı Sündüz aslen Cezayirlidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Sündüz Durmaz modellik yapıyor.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz Durmaz 28 yaşındadır. Sosyal medyayı da aktif kullanan Sündüz Durmaz, yarışmanın favori şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Su kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç cm, kaç kilo, kaç beden? Su Baher oynadığı diziler

Sündüz Durmaz

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ KAÇ KİLO, BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz Durmaz 84 kilodur. Doya Doya Moda Sündüz’ün boyu 165 cm’dir. 44 beden olan Sündüz Durmaz, yarışmada giydiği iddialı kıyafetlerle dikkat çekmeyi sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ’ÜN EŞİ KİM?

Tv8’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz’ün eşi Ahmet Durmaz’dır. Turizm ve otelcilik sektöründe çeşitli işler yapan işadamı Ahmet Durmaz 46 yaşındadır.

Doya Doya Moda Emel kimdir, kaç yaşında, eşi kim, nereli, kaç kilo?

Sündüz Durmaz