Emanet 102. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 26 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dramatik sahneleri ile dizi severleri kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan Emanet dizisi, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşırken, duygusal sahneleri ile kalplere dokunmayı sürdürüyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın dokunaklı hikayesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinde bir yanda ablasının ölümünün ardından yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman var. Bu mücadelede kazanan sadece aşk olacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü kaldığı yerden devam ediyor. Emanet dizisinin 102. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 102. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Emanet 102. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapımın proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

Emanet 26 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti son bölüm

Emanet 26 Ocak 2021 Salı fragmanı son bölüm özeti ekranlara geldi. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen dizi, başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayınını sürdürüyor.